Final Fantasy XV

vosszaa
Junior Member
Posts: 19
Joined: Wed May 17, 2017 7:12 am

Re: Final Fantasy XV

Post by vosszaa » Sun Jun 25, 2017 9:00 am

Spotted some more info..

Code: Select all

address 0xXXXX0301
XXXX should represent the value of accessory equipped
Then there is this code to change it to Magitek Suit V.2

Code: Select all

80010004 3D780301 (First part maybe the accessory slot 1-3? or characters?)
08000000 0000003D (This I don't know what it does)
Anyone wanna tinkering with it, be my guess

Disclaimer: I'm not the one who made the code. I'm just sharing it here. Source: Google
User avatar
Imparasite
Member
Posts: 116
Joined: Thu Apr 20, 2017 10:20 pm

Re: Final Fantasy XV

Post by Imparasite » Sun Jun 25, 2017 9:13 am

ive tried some codes that vosszaa found in the net through advance mode.

for example 0978030102 is the full code if you are using Bronze Bangle for example so just change "0978" to "3D78 magitek v2 - it works but after a few seconds i got a notice that you cant save your game and after a minutes of walking and talking to people game crashes and corrupted when i tried to load it.

"7779" is Black Hood
"4878" is Ribbon
"3D78" is Magitek V2


hope someone from our veteran coder can fix it :)
lee4_cmp
Member
Posts: 173
Joined: Mon Apr 17, 2017 3:11 pm

Re: Final Fantasy XV

Post by lee4_cmp » Sun Jun 25, 2017 9:39 am

vosszaa wrote: Anyone wanna tinkering with it, be my guess

Disclaimer: I'm not the one who made the code. I'm just sharing it here. Source: Google
please post actual link

google is not source
Please read Save Wizard forum RULES
https://forum.hackinformer.com/viewtopic.php?f=115&t=985
lee4_cmp is supporter of Game Genie EU and Save Wizard MAX
vosszaa
Junior Member
Posts: 19
Joined: Wed May 17, 2017 7:12 am

Re: Final Fantasy XV

Post by vosszaa » Sun Jun 25, 2017 9:43 am

lee4_cmp wrote:
vosszaa wrote: Anyone wanna tinkering with it, be my guess

Disclaimer: I'm not the one who made the code. I'm just sharing it here. Source: Google
please post actual link

google is not source
Nah, I don't want someone to call me an idiot :)
lee4_cmp
Member
Posts: 173
Joined: Mon Apr 17, 2017 3:11 pm

Re: Final Fantasy XV

Post by lee4_cmp » Sun Jun 25, 2017 9:53 am

vosszaa wrote:
lee4_cmp wrote:
vosszaa wrote: Anyone wanna tinkering with it, be my guess

Disclaimer: I'm not the one who made the code. I'm just sharing it here. Source: Google
please post actual link

google is not source
Nah, I don't want someone to call me an idiot :)
Forum rules:
* Make sure to post proper credits ( Link to original code post and credit the maker/s )

what is difficult do this, everytime posting codes from other sites
http://web.save-editor.com/bbs/patchcod ... =5986#5986
Please read Save Wizard forum RULES
https://forum.hackinformer.com/viewtopic.php?f=115&t=985
lee4_cmp is supporter of Game Genie EU and Save Wizard MAX
User avatar
BurnKnuckle
Member
Posts: 64
Joined: Wed May 17, 2017 6:17 pm
Location: New York

Re: Final Fantasy XV

Post by BurnKnuckle » Sun Jun 25, 2017 9:57 am

Alright guys come on, let's just go on topic and help each other here.

Has anyone tried for character in party slot swaps? (Ex: The 5th slot is the guest character slot) wanted to know if people can get the following for:

Cor
Iris
Aranea

Any luck on your end Lee? - If it takes time no worries.
godden18
Junior Member
Posts: 20
Joined: Tue Jun 20, 2017 11:20 am

Re: Final Fantasy XV

Post by godden18 » Sun Jun 25, 2017 10:33 am

anyone have any luck with codes for the episode gladio dlc?
Timechaos69
Junior Member
Posts: 17
Joined: Mon May 08, 2017 9:44 pm

Re: Final Fantasy XV

Post by Timechaos69 » Sun Jun 25, 2017 1:10 pm

a quick questiona s well. on SW the QC are for different save slots. When people find out codes for something can they post which save slot its used for?


Edit: the corrupt save is not any codes fault. It's a known problem since last year. It has to do with transferring the save period wether it is modded or not. what ive done is as soon as a load I camp or fast travel to have it use auto save or just immediately save to a new spot. if youn try to load and the saves arnt there..start a new game and get past the intro and go to load. the saves should show back up.
krustytoe
Member
Posts: 105
Joined: Sat Apr 15, 2017 6:54 pm

Re: Final Fantasy XV

Post by krustytoe » Sun Jun 25, 2017 10:16 pm

OpusMortis wrote:I tried modding stats, but none of the changes occurred. Who knows, I may have set them too high. Search for the character's name, and their stats are below that.

http://i.imgur.com/J0gscNG.png

HP is A4 16
MP is 99 01
Strength is 56 02
Vitality is 83 01
Magic is EA 03
Spirit is 99 01
Can you try changng value of around your stats?

For example for HP
00 00 A4 16 00 00 A4 16 00 00 A4 16 00 00 A6 05 00 00 A4 16
to
0F 27 0F 27 0F 27 0F 27 0F 27 0F 27 0F 27 0F 27 0F 27 0F 27

These is just to test if it is programmed similar to FFX-2. Where the Yuna/Paine/Rikku had 0 base stats and only dresspheres get stats bonus base on their levels.
User avatar
BurnKnuckle
Member
Posts: 64
Joined: Wed May 17, 2017 6:17 pm
Location: New York

Re: Final Fantasy XV

Post by BurnKnuckle » Sun Jun 25, 2017 10:24 pm

Imparasite wrote:ive tried some codes that vosszaa found in the net through advance mode.

for example 0978030102 is the full code if you are using Bronze Bangle for example so just change "0978" to "3D78 magitek v2 - it works but after a few seconds i got a notice that you cant save your game and after a minutes of walking and talking to people game crashes and corrupted when i tried to load it.

"7779" is Black Hood
"4878" is Ribbon
"3D78" is Magitek V2


hope someone from our veteran coder can fix it :)
Huh, I tried it just now and didn't work for me.

Speaking of which, I'm still curious about the Ardyn, Aranea and so on quick EXP codes. I have Aranea in my party now as we speak but the codes don't actually work on the character. In fact, the character can't even turn in the EXP. Hopefully there is a work around this and the questions about Ardyn.
Post Reply